|
Entries in category: 32 Shown entries: 1-10 |
Pages: 1 2 3 4 » |
Sort by:
Date ·
Name ·
Rating ·
Comments ·
Views
Димитров, Н. (2018) Прогнозиране на максималните годишни 24 часови валежи за региона на град Пловдив, България. Водно дело, 8(5/6): 33-39
Пълен текст (Full text) PDF |
Chochkov, R., Gercheva, G., and Dimitrov, N. (2018). Effect of Storage Time on Hardness and Water Activity of Pastry Biscuits with Thyme, Oregano and Sage. International Research Journal of Advanced Engineering and Science 3, 177–179.
Full text (PDF) |
Чочков, Р., Йовчев, С., Димитров, Н., 2016. Влияние на бирената мая върху стареенето на пшеничен хляб, in: Сборник На Докладите От Национална Научно-Техническа Конференция С Международно Участие „Екология И Здраве“. Presented at the “Екология и здраве” 9 юни 2016, Пловдив, pp. 272–276.
Пълен текст (PDF) |
Димитров, Н., 2014. Влияние на продължителността на съхранение и влажността върху температурния профил на дишане на зърно от мека пшеница (Triticum aestivum L.). Аграрни науки 16, 19–23. |
Димитров, Н., 2014. Производителност на системите за приемане на зърно в зърнохранилищата. Сб. трудове от научна конференция на Русенския университет - Филиал Разград. Биотехнологии и хранителни технологии, Разград, България, т. 53, кн. 10.2, стр. 135-139. |
Димитров, Н., 2014. Теоретично определяне на неравномерността на постъпленията при директно приемане на зърно в зърнохранилищата.*Сб. трудове от научна конференция на Русенския университет - Филиал Разград. Биотехнологии и хранителни технологии, Разград, България, т. 53, кн. 10.2, стр. 111-115. |
Колева, А., Димитров, Н., Бозаджиев, Б., Мерджанов, П., Дамянова, С., Стоянова, А. (2013) Изследване възможностите за гранулиране на плодови пресовки от арония (Aronia melanocarpa (Michx) Elliot), in: Научни трудове на Русенския университет. Биотехнологии и хранителни технологии, 10.2. Русе, България, pp. 234–238.
|
Димитров, Н.Д., Чонова, В., Георгиева, М., Ташев, А., Топузова, Й., Чочков, Р. (2013) Влияние на влажността върху някои физични характеристики на брашно от кестени (Castanea sativa), in: Научни трудове на Русенския университет. Биотехнологии и хранителни технологии, 10.2. Русе, България, pp. 196–200. |
Димитров Н., А. Дуракова, Б. Бозаджиев (2013) Зависимости между основни качествени показатели на обикновена пшеница (Triticum aestivum L.). Аграрни науки. 12: 5-11 |
Димитров Н., А. Колева, Б. Бозаджиев, П. Мерджанов, А. Стоянова (2013) Физические свойства выжимок из плодов аронии (Aronia melanocarpa (Michx) Elliot). Наукові праці ОНАХТ, випуск 44, том 2 стр. 58-63 |
|
|
Statistics |
Total online: 1 Guests: 1 Users: 0 |
|